Tarieven

Osteopathie  €65

Een complete osteopathische behandeling inclusief dry needling, fascia release en eventueel het korte gebruik van de laser (exclusief reiskosten).

Fascia Release therapie   €25

Door het hele lichaam heen. Hierbij controleer ik alle eventuele blokkades waarbij dit bindweefsel vast zit. Zonder de osteopathie (wel aanbevolen) (exclusief reiskosten). 

Softlaser verhuur   €10 / Dag

De softlaser is zowel te gebruiken voor dieren als bij mensen. Hier komt een duidelijke uitleg en beschrijving bij passend bij jouw situatie.

Reiskosten

Binnen een straal vanaf mijn huisadres in Beverwijk (1947HA)  +5 kilometer zijn de reiskosten voor mijn rekening. Voor alles hierbuiten reken ik een tarief van €0.25 cent per kilometer, heen- en terug. Het is dus wellicht leuk om met meerdere stalgenootjes op een dag af te spreken zodat de reiskosten kunnen worden verdeeld.

Behandeldagen

Een behandeling is mogelijk op een maandag of donderdag, overdag of 's avonds. We zullen in overleg een datum inplannen.

Factuur

Een factuur is mogelijk op aanvraag voorafgaand aan de behandeling. Standaard wordt er geen factuur afgegeven. Omdat mijn bedrijf in de KOR zit reken ik ook géén BTW door.

Algemene voorwaarden

Ook ik hanteer een aantal algemene voorwaarde. Bij het inplannen van een afspraak ga je hier automatisch mee akkoord.
Link naar algemene voorwaarden:
/algemene-voorwaarden

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op!

Dan plannen wij samen een afspraak in