Samenwerkingen

Hoe fijn is het om doorverwezen te worden naar een andere vakspecialist waarmee ik goede ervaringen heb? Onderling hebben wij vaak ook nog overleg over jouw situatie, zodat we je écht verder kunnen helpen.

 
Een gediplomeerd vakspecialist
Overtuigend goed in zijn of haar vak
Extra ogen die mee kunnen kijken naar jouw situatie

Hier onder mijn samenwerkingen

Ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met mij op!

Natuurgeneeskundige - Irma Gort

Irma Gort is natuurgeneeskundige en aangesloten bij de beroepsvereniging BCND. Irma is therapeut en geeft advies op het gebied van gezondheid en voeding voor huisdieren van groot tot klein. 
Hierbij maakt ze gebruik van natuurlijke middelen en therapieën. 

Horses & Magic - Ilona Mandjes

Ilona Mandjes is gediplomeerd instructrice in Natural Horsemanship. Hierin werkt ze met grondwerken, loswerken, dubbele lange lijnen, werken aan de hand, wandelen, trailer laden en probleem gedrag.
Een écht begrip in de regio!

Instructrice & Trainer - Tyra Van Beek

4Feet2Move is opgericht door Tyra van Beek, een gediplomeerd instructrice en ervaren trainer. Ze is gespecialiseerd in het werken met jonge paarden, paarden met uitdagend gedrag en het opleiden van paarden. Zowel aan de hand, aan de longe als vanuit het zadel. Tyra streeft naar het creëren van meer harmonie tussen paard en ruiter.

Olivers Horse Massage - Oliver Slogget

Als paardensportmasseur houd ik mij voornamelijk bezig met de spieren van het paard. Het goed functioneren van het spierenstelsel is van belang voor het correct bewegen van het paard, maar heeft ook invloed op het functioneren van de rest van het lichaam. Doordat de bloedsomloop en stofwisseling worden beïnvloed heeft de massage ook positieve invloed op het welzijn van het paard. De sportmasseur werkt met zijn handen en voelt waar eventuele spierproblemen zitten. Een goede sportmasseur behandelt altijd het hele paard.